събота , 25 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Спорно за спорта / „Лудогорец“ в очакване на битката за Лига Европа с Копенхаген
SPORT_LUDOGOREC картинка

„Лудогорец“ в очакване на битката за Лига Европа с Копенхаген

Готов ли е „Лудогорец“ за мача с Копенхаген, коментираха основните фигури на тима. Треньорът Георги Дерменджиев посочи, че Копенхаген е изключително добър отбор.

„Направихме една добра подготовка. Дадох време на футболистите. Мисля, че всички са много добре подготвени. Дали ще излязат в този състав срещу Копенхаген, ще реша в четвъртък“, заяви Дерменджиев.

Той каза, че е доволен от състоянието на футболистите и смята, че отборът се движи добре. „Ние сме комбинативен отбор. Температурата не влияе добре и стадионът не е в добро състояние“, призна Дерменджиев.

По думите му, Копенхаген е по-добър от Базел и е много организиран отбора.

Капитанът Светослав Дяков каза, че са физически здрави момчета, играят много дисциплинирано и малко шаблонно. „Опасни са, разчитат на единоборствата“, посочи Дяков.

Вратарят Владислав Стоянов каза, че за него лично целта е да не допусне гол на противниковия отбор. „Имаме достатъчно време за мача с Копенхаген. В домакинските двубои е много важно да не допуснеш гол“, посочи вратарят.

„Нашият отбор разполага с доста бързи и креативни футболисти и сме способни да отбележим гол срещу всеки отбор“, подчерта Стоянов.

Чуйте всички коментари и очаквания преди двубоя между „Лудогорец“ и Копенхаген в следващото видео:

Вижте също

SPORT_TALANT картинка

Представяме ви Димитър Исаев – голямата надежда на скоковете във вода

„Много елегантен и красив спорт. Така мисля, че е най-добре да се опише“, казва младата …