понеделник , 23 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / “Локо” – Горна Оряховица с нулево реми срещу ЦСКА при откриването на реновирания им стадион

“Локо” – Горна Оряховица с нулево реми срещу ЦСКА при откриването на реновирания им стадион

Гриша Ганчев се е срещнал с част от привържениците на ЦСКА и е питал за мнението им да бъде назначен Наско Сираков. Сектор Г е реагирал изключително негативно. Имало е опипване на почвата, още повече, че легендата на сините е посочил, че е немислимо да бъде шеф в Борисовата градина.

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев каза, че трудно отборът е влязъл в играта. „Имахме информация за начина, по който ще играе отборът на „Локомотив“. Мисля, че с футболистите, с които разполагаме, можем много повече“, смята Белчев.

Той каза, че като игра в наказателното поле „докарват нещата“, но преди решаващият удар е по-големият проблем и нямат самочувствието за победа. По думите му, липсва и скорост.

Треньорът на „Локомотив“ ГО Иван Колев също коментира двубоя. „Хубаво е, че и през първата, и през втората част, успяхме да създадем ситуации. Мисля, че този резултат е справедлив. Убедих се, че този град е футболен. Хората много обичат футбола и бяха зажадняли за един такъв мач“, посочи Колев.

Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев констатира, че отборът е изпуснал трите точки. „Това е футболът – някой път вкарваш, някой път не вкарваш. Голът не ни достигна“, каза Манолев. По думите му, ЦСКА са имали по-чисти положения, но не са успели да вкарат в противниковата врата.

Чуйте всички отзиви след мача в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …