събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Лидерът на АБВ Константин Проданов: Управленската програма е сбор от общи приказки и еклектика, преписана от преди

Лидерът на АБВ Константин Проданов: Управленската програма е сбор от общи приказки и еклектика, преписана от преди

Знаковите лица на партиите, които не успяха да влязат в парламента, какви са според тях перспективите пред 44-ото НС и пред третото правителство на Борисов – в студиото е лидерът на АБВ Константин Проданов.

„Председателите и заместниците на НС не успяват да изпълнят със съдържание поста си“ – смята Проданов.

„Няма да можем да реализираме своята програма и идеите си в парламента.

Това, което видях е сбор от общи приказки и еклектика, преписана от преди. Повече магистрали, повече саниране. Те говорят за поетапна демонополизация на Касата, което мен ме безпокои.  Увеличаването на минимналните пенсии само демотивира осигуряващите се“ – споделя лидерът на АБВ.

Това напомня ситуацията от 2013 година. Това са предпоставки за бъдеща нестабилност и не съм оптимист“ – смята Проданов.

Липсва радикална съдебна реформа. И ние и десните формации бяхме обединени от идеите за радикална реформа, а такава не се предвижда.

Няма една мярка, как ще бъде постигнат икономическия ръст. Ако има някакво намигване в ръст на доходите, то е, че те казват – ако има ръст на икономиката. А такъв няма да има.

Всичко остава в сферата на общите приказки и алабализмите“ – смята лидерът на АБВ.

На практика няма да има опозиция в парламента.

БСП е в период на турболентност. Там има хора, които очакват да бъдат възнаградени.

Има кръгове в БСП, които искат да са част от хранителната верига“ – споделя Проданов

Какво още сподели Константин Проданов, вижте в следното видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …