вторник , 19 юни 2018
Начало / Спорно за спорта / Лазов разкри защо Гришо отказа да играе за „Купа Дейвис“

Лазов разкри защо Гришо отказа да играе за „Купа Дейвис“

Тенисистът Александър Лазов коментира пред „Спорно за спорта“ какви са целите му до края на сезона, какви състезания му предстоят и разкри защо Григор Димитров отказа да играе за „Купа Дейвис“.

„Началото на годината беше доста успешна за мен, но в последно време не мога да задържа нивото, което искам“, призна Лазов. Той посочи, че е имал здравословни проблеми, но влияние е оказала и натрупаната умора.

„Започнах да тренирам. Сега неделя заминавам за Германия, където ми е първия клубен мач. Там имам 4 седмици мачове, в които се надявам да успея да вляза в добра форма. Надявам се да се представя добре и да се подготвя добре за турнирите, в които участвам“, сподели Лазов. Той каза, че на-вече си пожелава да е здрав и да напредне повече в ранглистата.

„В някои мачове като изгубиш концентрация ставаш нервен. Оттам при мен идват доста проблеми. Когато съм спокоен и уверен, винаги нещата се получават“, коментира Лазов.

„Личните ми амбиции са да мога да се класирам за квалификациите за големите шлемове. За това ми трябва да се доближа до към 220 в ранглистата“, заяви тенисистът.

Вижте какво каза Лазов за Григор Димитров в следващото видео:

Вижте също

Кървава драма в Гоце Делчев: Бивш футболист закла свой приятел след скандал

Бившият футболист и настоящ футболен треньор Марио Метушев закла свой приятел след скандал, а след …