вторник , 18 декември 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Крум Зарков: В Народното събрание има агресия и жестокост

Крум Зарков: В Народното събрание има агресия и жестокост

Депутатът от БСП Крум Зарков е автор на една от печалните фрази – „Оказа се, че е много по-лесно да заминеш от България, отколкото да се върнеш в нея“. Той гостува в студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич и коментира по-лесно ли е да влезеш в българската политика, отколкото да бъдеш изритан.

„Както много неща, става дума и за стечение на обстоятелствата. Озовах се в народното събрание като експерт, работих и с хора от ГЕРБ. Амбициозен съм, но и през ум не ми е минавало да ставам депутат“, посочи народният представител.

„Колкото и да гледате отстрани работата в Народното събрание, тя няма нищо общо с това, което се случва отвътре. Вътре има жестокост, агресия“, заяви народният представител.

„Ние дори не се борим за победа, а за пълно унищожение на опонента. Като казвам ние, имам предвид всички политически сили. Идейното става личностно и често обратното“, коментира депутатът.

„Тонът се изостря, защото партиите изравниха силите си. Дори тематиката се върна някъде в средата на 90-те и се говори за минало и настояще в розово и черно“, заяви Крум Зарков.

По думите му, хората разбират, че политиците не говорят за реалните проблеми.

Зарков коментира предложението за преизчисление на пенсиите както и искането за оставка на Пламен Узунов.

„Когато тръгвахме да правим кампания за президента Радев и видяхме, че тя води до предсрочни избори и заявихме, че няма да се бъркаме в кадруването на Радев за служебния му кабинет, нито пък за личния му кабинет от съветници. След като свърши служебният кабинет, приехме позиция за това какво е свършил този кабинет, която беше по-скоро критична. Няма да му даваме съвети“, заяви депутатът.

„И за кмета на Хитрино, и за Пеевски, губя представа за истината. Нормалният човек също. Позициите се сменят ежемесечно. Не мога и отказвам да съм морален съдник. Но мога да кажа, че големият проблем е, че такива морални съдници се появяват, защото няма институции в държавата, които да кажат, че има скандал и престъпление“, подчерта народният представител.

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

 1. Ivan Koptchev

  … 🙂 … Огнен Иванчев … Вие сте много възпитан човек, „изплакали“ сте си душата, но едва ли това ще има някякви последствия за Люба (тя си „гледа“ залязващата „кариера“), още по-малко, или въобщве, за
  обществото ни … не Ви упреквам, окуражавам Ви да сте по-смел … например, да го разнищите тоя Зарков, перекенде, производно на отколешни комо-изчадия … предлагам, да се създадат фабрики, за каквото и да било, и на поточната линия на първо място да са Зарков и Корни (ездачката, или конярката, както Ви харвесва) … ама-а-а, като „помислих“ в последствие, чак пък толкова разходи за такива плазмодии, не е оправдано, наистина … по-добре да вадят картови, да хранят буби, да копаят каквото и да е … всичко, без да стават храна за прасета …

 2. Огнен Иванчев

  Уважаема госпожо Кулезич, едно леко напомняне с намигане 😉
  ……не винаги врагът на нашия враг е наш приятел,
  понякога, като в случая с тойзи ваш „свеж“ събеседник с дъх на комунистически нафталин,
  врагът на нашия враг е нашия по- върл враг. Е, освен ако Ви е приятел, което аз не мога да знам. Но, позволете коментара, как може поддържник на Корнелия Нинова да Ви е приятел!?
  Имах друго впечатление за Вашия вкус. Съжелявам. Наистина съжелявам, когато давате трибуна на кофти хора. И, вярвайте ми, кофти хора наистина има. Кака да ги познаете ли? Ами много просто – те ни дърпат назад, към „славното комунистическо минало“. Не, че в България е имало комунизъм, но партията, онази която се самонаричаше „ръководителка“ се казваше Б(ългарска)К(ОМУНИСТИЧЕСКА)П(артия). Та и за това „онова време“ наричаме
  „комунистическо минало“. А днес „онази“ партия се облече в нови парцалки се нарече „социалистическа“, което не значи, че е друга. С тези, които са „онези“ ли се съюзявате, госпожо Кулезич…….или просто сте се объркала, а може би сте била притисната…….кой знае?! Аз никога няма да науча истината, но за сметка на това Вие я знаете, ако не в душата си, то поне в сърцето си.
  Желая Ви здраве и ясни вътрешни корективи
  с уважение
  Огнен