неделя , 18 ноември 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Крум Зарков: Иво Христов не е проруски настроен. И още – защо БСП и „Воля“ не се разбраха за вота на недоверие

Крум Зарков: Иво Христов не е проруски настроен. И още – защо БСП и „Воля“ не се разбраха за вота на недоверие

Депутатът от БСП Крум Зарков гостува в „Честно казано“ с коментар за скандала с колегата му от парламентарната група Иво Христов, който заяви, че 80% от българите са дебили.

„Ако има нещо добро в цялата тази ситуация, то е, че българите показаха, че реагират като ужилени, когато някой засегне тема за тяхното национално достойнство, каквато без съмнение е спасяването на българските евреи“, категоричен е Крум Зарков.

„Не мисля, че Иво Христов подкрепя позицията на Русия, сигурен съм, че той не е проруски или антибългарски настроен“, допълни депутатът.

Относно инициирания от БСП вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“, Зарков заяви, че целта му е да идентифицира един провал – недостатъчните усилия за справянето с корупцията на правителството.

„Това е вотът. Колкото до алтернативата, тя се изгражда с много повече говорене и документи“, обясни народният представител.

И още – готвят ли се червените за управление с ДПС, защо не се разбраха с Марешки и планират ли нова комбинаторика с Патриотите, вижте целия разговор във видеото!

Още от „Честно казано“ може да гледате ТУК!

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

3 коментара

  1. Николай

    Къде са паметниците на немската армия??? А ???

  2. Николай

    Ако не беше немската армия южна Добруджа нямаше да бъде в пределите на България !!???

  3. Kogato kremyl prydne, bsp se nasira.