събота , 23 юни 2018
Начало / Новини / Кристиан Костов излиза на втория полуфинал на „Евровизия“ 2017

Кристиан Костов излиза на втория полуфинал на „Евровизия“ 2017

Тази вечер българският представител на тазгодишното издание на „Евровизия“ Кристиан Костов ще представи страната ни по време на втория полуфинал на „Евровизия“ 2017, който се провежда в Киев. Той ще излезе на сцената на песенния конкурс под номер 15, където ще изпълни „Beautiful Mess“ в оспорвана конкуренция. Най-гледаното музикално събитие в Европа започва в 22 ч българско време.

За българския представител ще могат да гласуват зрителите и журитата от 20 страни (Украйна, Франция, Германия, Швейцария, Македония, Естония, Израел, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Румъния, Сан Марино, Литва, Хърватска, Норвегия, Беларус, Унгария, Австрия и Ирландия).

Според регламента на Европейския съюз за радио и телевизия (EBU) от България може да се гласува за другите изпълнители, но тези българи, които се намират в една от изброените държави, имат шанса да подкрепят Кристиан Костов.

Сънародниците ни трябва да гледат местната телевизия, която излъчва конкурса и да следват посочените инструкции и телефонните номера, които се появяват на екрана. Вотът на зрителите започва веднага след края на последната конкурсна песен.

Вижте и чуйте песента на България в „Евровизия“ тази година!

Вижте също

Румен Радев и Александър Вучич обсъдиха проблемите на българите в Сърбия. За какво се договориха?

Президентът Румен Радев и сръбският му колега Александър Вучич се срещнаха с българската общност в …

2 коментара

  1. Хора тук в Италия никакъв номер не изписват. Изписват , че Италия днес не гласува. От къде да го намеря тоя номер

  2. Сериозно ли това е песента??? Сега я чух за първи път на самия концерт. Много зле. Толкова постно представяне. Приспивна песничка. Защо изобщо се пънат да ходят на Евровизия и харчат луди пари.