четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Жива връзка / Криско със специално интервю за Би Ай Ти при гостуването си в Чикаго

Криско със специално интервю за Би Ай Ти при гостуването си в Чикаго

Рапърът Криско е на първото си турне в Америка. Заедно с певицата Мария Илиева изнесоха няколко концерта из Щатите, за да проверят могат ли да се забавляват добре българите отвъд Океана.

Криско гостува специално в студиото на предаването „Жива връзка“ и сподели впечатленията си от публиката в Америка.

„Направихме едно малко турне, за да опипаме почвата. Мнахме през Вегас, след това Чикаго, Бостън и сега ще повторим Чикаго с още един концерт заедно с Мария, ще минем и през два града в Канада За догодина плановете ни са за едно по-голямо турне“, призна Криско.

„Радваме се на успеха на концертите, защото българите, които не се прибират толкова често, искат да видят някой, който не са имали възможност да видят. И за нас беше хубава емоция да дойдем до тук и да видим, че има много българи които искат да се съберат на едно място и да си изкараме хубаво. Ще останем със страхотни спомени“, категоричен е рапърът.

Тук ми харесва това, че хората – американците, наистина са юнайтед. Където и да отидем, хората са доста сплотени, задружни, позитивни. Може би това е нещото в България, върху което е хубаво да поработим, призна още Криско.

Вижте цялото интервю с него и всичко най-интересно от гостуването му с Мария Илиева в Чикаго:

Вижте също

Живка Петрова: Целта на „Малко българско училище“ е да започне новата учебна година в нова сграда

Директорът на най-голямото българско училище „Малко българско училище“ в Чикагското предградие Ел Гроув – Живка …