четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Криско: Писна ми от купони, готов съм да стана баща

Криско: Писна ми от купони, готов съм да стана баща

Музикалният продуцент, композитор и изпълнител Криско подкрепи за втора поредна година кампанията „Великден за всеки“ на омбудсмана Мая Манолова в подкрепа на пенсионерите.

В „Просто Диков“ певецът призна, че безкрайно уважава възрастните хора и иска да им помогне, а дисциплината е едно от най-важните неща за него. Спомни си и за детството си, голяма част от което преминало в компанията на баба му и на дядо му.

В разговора по телефон се включи и самата Мая Манолова от Хюстън, САЩ, за да разкаже как е привлякла млади звезди към кампанията. Тя призна, че не е било трудно да го убеди да участва и че той винаги е бил точен в ангажиментите си.

Предишното ми гадже беше плеймейтка, а сегашното е стюардеса и танцува в моя балет от четири години и сега се събрахме заедно, разказа Криско подробности и за личния си живот.

Той призна, че му е омръзнало от купони и нощен живот през последните десет години и вече е готов да се обвърже по-сериозно и дори да има дете. Да намериш правилния човек в сегашно време е много трудно, защото светът много се е изменил, смята Криско.

Чуйте подробности в интервюто:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …