вторник , 17 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Красимира Нешева с обобщение за ситуацията в Асеновград

Красимира Нешева с обобщение за ситуацията в Асеновград

Продължаваме да следим и обстановката в Асеновград, където вчера се проведе протест срещу ромските нападения над спортисти. Оператор беше ударен от Петър Низамов- Перата. Образувани са 3 доcъдебни пpоизводcтва, от които две бързи за xyлигански пpояви. Дали и тази нощ ще има размирици и напрежение, коментира в ефира на еМисия България Красимира Нешева – колега журналист от асеновградския сайт – asenovgrad.net.

По думите й, обществото е разделено. „Има нагнетяване на напрежението и в социалните мрежи“, посочи Нешева и каза, че се прави връзка с подобни стари случаи.

„Това определено влияе на хората и се измества фокусът на протеста. Махалата е доста изпразнена в Асеновград. Има полицейско присъствие, но не толкова натрапчиво, както вчера“, посочи Нешева.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …