неделя , 24 юни 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Красимира Колева за схемата за рекет и обвиненията срещу нея и Марешки (2 част)

Красимира Колева за схемата за рекет и обвиненията срещу нея и Марешки (2 част)

В студиото на „Честно казано“ и Люба Кулезич в събота гостува обвинената заедно с депутата лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки бизнесдама Красимира Колева. Тя разказа детайли около схемата, по която е изградена обвинението за рекет срещу тях двамата. (Можете да гледате първа част на разговора с Красимира Колева ТУК).

Марешки бе арестуван на 12 октомври 2014 г пред пицария във Варна заради това, че е изнудвал наемателя на пицарията Асен Миланов, ударил е общинския съветник Костадин Костадинов и е участвал в рекет. Наскоро главният прокурор поиска неговия депутатски имунитет заради този казус.

Красимира Колева твърди, че зад схемата стои бившият й съпруг и неговата сестра и в казуса с пицарията е замесен полицейски служител.

Чуйте втората част на разговора с Красимира Колева в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

Един коментар

  1. марин маринов

    Госпожата след като има приятели адвокати те следва да са й обяснили как се връща един недвижим имот ,когато този имот е нейна собственост. Категоричен съм ,че владението на имот,макар и несобственост на този , който го владее не може да бъде отнеман по не надлежния ред на сила с хулигански действия , а в случая безспорно се установява ,че Марешки точно това е направил ,вместо да отиде и да си вземе имота по съдебен ред извършва хулигански действия и причинявайки телесни повреди се опитва да вземе имота , който Марешки твърди да е негов.Освен това Марешки не се подчинява на полицейски орган ,въпреки многократните му отправени устни разпореждания от дошлите на място полицейски органи.
    МНОГО БИХ СЕ РАДВАЛ МОЯТА АДВОКАТСКА КАНТОРА да поеме защитата на пострадалите от действията на Марешки и гарантирам ,че ще му се свали имунитета.
    Госпожо Кулезич , не прибягване до едностранчиво гледане на случая , а поканете и другата в конфликта страна-пострадалите в конфликта от действията на Марешки.
    МАРИН МАРИНОВ-ЮРИСТ