събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Красимир Каракачанов: Не сме искали министерски места

Красимир Каракачанов: Не сме искали министерски места

Днес се проведе първа среща за нов кабинет между ГЕРБ и лидерите на „Обединените патриоти“. Домакин на срещата бяха ГЕРБ. Другата седмица се очаква разговорите да продължат.

„Не сме обсъждали обстойно нищо конкретно“ – заяви за Би Ай Ти Красимир Каракачанов.

„Ние държим да се изяснят основните приоритети в управлението на страната. Това са на първо място ниските доходи на българина, второто е сигурността, битовата престъпност. След това е отношението към бизнеса – ние искаме административни реформи. Говорим за демографска криза, а липсата на работни места за младите хора ги кара да напуснат страната. Голяма част от мерките, които обсъдихме, са познати на ГЕРБ, ние ги говорим тези неща отдавна“ – заявява лидерът на ВМРО.

„Медиите продължават да пишат глупости – не сме искали министерски места. За нас е по-важно да се уточним, какво ще се прави в следващите 4 години? Какъв е смисълът да говориш за министерски места? Такъв разговор не е имало“ – пояснява Каракачанов.

„Обединените патриоти“ търсим одобрение от българския народ, а не отвън. Не изключвам възможност във вторник да се формират работни групи по теми за преговорите за формиране на правителство“ – казва още Каракачанов.

„Не ме притесняват действията на прокуратурата. Тази проверка ще установи, че сме действали изцяло в рамките на закона“ – смята политикът.

Какво още каза Красимир Каракачанов пред Би Ай Ти, вижте в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …