четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Красимир Дачев: Съществува ли тайно правителство, което управлява света

Красимир Дачев: Съществува ли тайно правителство, което управлява света

Съществува ли тайно световно правителство, което управлява света? Повод за темата е смъртта на легендарния милиардер Дейвид Рокфелер, който почина на 101 години преди дни. Широко известно е, че Рокфелер е съосновател на клуба „Билдерберг”, който се смята за един от кукловодите на световния ред. В „Честно казано“ уфологът и астрофизик проф. Лъчезар Филипов говори за „Инициативата Рокфелер” – секретен архив на контактите с извънземен разум.

Къде свършва реалността и започват фантазиите в сюжета „Рокфелер” – коментира предприемачът Красимир Дачев.

„Връзката с България е много интересна и я започва един от най-големите врагове на дядото на Дейвид – Джон Рокфелер, легендарният президент Теодор Рузвелт. Рузвелт е бил голям фен на България. По време на Балканската война той пише хвалебствия за България и говори такива неща за страната ни, които карат Иван Вазов да му отговори със стихове. Там става тази връзка. По това време Рузвелт започва да мачка големите предприемачи, създавайки антитръстово законодателство“, разказа Дачев.

По думите му Дейвид Рокфелер като прагматик е търсил обективизация на информция за извънземен разум.

Красимир Дачев посочи, че Рокфелер си признава за желанията си за глобална държава, защото му се иска да има такава.

„Има хиляди неизследвани неща – мозъкът и океанът все още не са изследвани. Има неща, които не разбираме, но ни се иска да ги има. Всички говорят – дайте обективен факт за съществуването на извънземни“, посочи предприемачът.

Той посочи, че всяко правителство е по-силно от клуб като „Билдерберг” и че той е просто място, на което здравомислещи хора, мънимейкъри обменят мнение.

Много опити са правени за създаването на такива клубове в България, но винаги има някой, който да сложи бомба в тенджерата, каза Дачев.

Той определи като басня съществуването на тайна група евреи, които управляват света.

Целия разговор с предприемача можете да видите в следващото видео:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …

2 коментара

 1. Дървосекачът

  ….и така – Имайки предвид че Теди Р. е дал СвръхВисока оценка за Предците-Ни, а Джони (Be Good ? ;- ) Р. е Строил у Нас, НО ! – тази Свързаност е Мъртва от 1944та
  – Би следвало да Ревитализираме И-тези Неща у Нас !

  ––
  Ливан – Навремето имаше аналогичен на НашияНавремето профил Население . 1/3 – 1/3 -1/3 …и После – …
  ..ерго – Отиде ли си РодътДавидов от дадени Земи – настава Содома-и-Гомора.

 2. Севделин Панев

  Защо Теди Рузвелт така сърдечно е харесвал българите и България си има причина, нали? И тя е съвсем обикновена. Негов личен лекар е бил д-р Георги Чакалов, доблестен българин върнал се като доброволец (лекар) в Балканската война. Но за да научите повече трябва или да прочетете книгата „Такива бяхме“ (мемоари) на д-р Георги Чакалов и Гочо Чакалов или да поканите внучката му Недялка Чакалова. А между другото Камов беше поканен и присъства на една среща на Билдербергите в Лисабон.