събота , 22 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / STAR BOX / Кралски истории: Новата модна икона Кейт Мидълтън и готви ли се принц Хари за сватба
krale

Кралски истории: Новата модна икона Кейт Мидълтън и готви ли се принц Хари за сватба

Кейт Мидълтън официално вече е модна икона след като порази с перфектна визия и нова прическа наскоро. Сега се появи на прием с най-красивия аксесоар. Херцогиня Катрин отново се превърна в звездата на вечерта по време на прием в чест на испанския крал Фелипе Шести и съпругата му Летисия в Бъкингамския дворец. Поводът за срещата между кралските фамилии е за заздравяване на връзките между Англия и Испания. Самият крал Фелипе приветства „дълбоките и стабилни връзки на приятелството“, които могат да помогнат за разрешаването на „несъответствията“ между неговата страна и Великобритания.

Продължаваме на кралска тема, но този път е любовната истирия на по-малкия принц Хари, който според таблоидите е готов за сватба. Принц Хари се готви за сватба с възлюбената си Меган Маркъл, а приятелите му предвещават, че тя ще се състои до края на тази година. Доближен до петия престолонаследник на Британската корона съобщава, че Хари е влюбен до уши в Маркъл и иска връзката му с нея да премине на следващото ниво.

Вижте също

star

STAR BOX на 18 юли: Ексклузивни кадри от клипа на Камелия и Гъмзата, в какво е обвинен Джим Кери и събраха ли се Кайли Миноуг и Оливие Мартинес

Сигърни Уивър усилено се готви да влезе отново в ролята на д-р Грейс Аугустин. Снимките …