понеделник , 19 февруари 2018
Начало / Спорно за спорта / Коце Ангелов: Не искам салфеткаджии във Витоша Бистрица

Коце Ангелов: Не искам салфеткаджии във Витоша Бистрица

„Етър“ Велико Търново стартира своята подготовка с 19 футболисти. Трима са новите. Отборът ще изиграе няколко контроли като първата ще бъде в Трявна, а последната във Велико Търново.

Бистришките тигри на Костадин Ангелов също стартираха подготовката си, а в неделя заминават на лагер в Тетевен. На 8 юли ще бъде официалното представяне на тима. Днес отборът стартира с 24 футболисти. Мишо Иванов е сред новите попълнения.

Селекционерът Костадин Ангелов коментира пред „Спорно за спорта“ футболистите, бюджета на отбора и какви играчи със сигурност няма да играят в неговия тим.

„Трябва да не се залисваме по това класиране в А група. Методиката и пътят, който следваме, ще продължим да ги следваме, независимо на кое ниво играем. Селекцията ще е минимална. На този етап няма да има някакви гръмки имена“, обясни Ангелов.

„Определено сме отборът, който беше сред тези с ниските бюджети. При нас играчите не идват заради заплащането, а заради атмосферата и шанса, който им се дава да се развиват като личности и играчи. Доста често се изпуска личностната характеристика на играчите“, смята селекционерът.

„Имиджът на българският футболист трябва да бъде сменен, защото той е негативен. Искаме моделът и визията да не е на човек, който пръска салфетки по заведенията“, категоричен е Костадин Ангелов.

Вижте повече в следващото видео:

Вижте също

Херо след разгрома: Не заслужавахме такава загуба. Гатузо: Не мисля, че Милан беше по-добър от Лудогорец

Отборът на Лудогорец загуби първия 1/16-финален двубой срещу Милан от турнира Лига Европа. „Орлите“ изиграха …