събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Коста Стефанов с последното около нападението в Лондон

Коста Стефанов с последното около нападението в Лондон

Не се знае дали става дума за терористичен акт, защото информацията е предварителна. Всичко, което виждам, наподобява на нещата, които видяхме в Берлин, Париж или Брюксел. Става дума за човек, който с джип е блъснал пешеходци на моста Уестминстър, до парламента. На моста лежат много хора, около петима – шестима. След това той е блъснал джипа в оградата на парламента, излязъл е от джипа и е нападнал полицаи, един от които е ранен.

Това каза кореспондентът ни в Лондон Коста Стефанов. Той обобщи най-новата информация за нападението в британската столица.

„Нападателят е преминал и е влязал в двора, където е застрелян. Очевидци казват, че е размахвал нещо като пръчка, тояга или може би мачете, с което е ранил един от полицаите“, каза още той.

По думте на Стефанов всичко около парламента е блокирано, има само полиция и коли на бърза помощ .

„Парламентът работепе, но в момента е спряно заседанието. Представителите на долната камара се намират вътре в сградата, която е заобиколена от полиция“, каза кореспондентът ни.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …