петък , 21 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Корнелия Нинова обвини ГЕРБ за състоянието в МВР
bsp

Корнелия Нинова обвини ГЕРБ за състоянието в МВР

Престрелката между ГЕРБ и БСП продължава. Репортерът на Би Ай Ти, Цветелин Филипов следи горещата тема от деня. След като вчера зам.-председателят на ГЕРБ, Цветан Цветанов обвини президента Румен Радев в корупция, днес лидерът на БСП, Корнелия Нинова отвърна на удара и обвини ГЕРБ за състоянието в МВР. На извънредна пресконференция Нинова заяви, че Бойко Борисов и Румяна Бъчварова са виновни.

Тя заяви, че подкрепя стачните действия на униформените служители и настоя техните искания да бъдат удовлетворени.

Лидерът на БСП коментира и скандалът за шведските самолети „Грипен“. Според нея желаниято на ГЕРБ за сформиране на анкетна комисия в НС, изразява страх от страна на управляващите към Румен Радев, защото той се опитва да се бори срещу корупцията.

„От днес министърът на вътрешните работи е казал, че не иска да му се поставят условия, а да му се дават аргументи. Борисов също днес е казал, че трябвало да се плащат старите дългове и няма пари за МВР. Аз питам – къде му е излишъкът, за който постоянно говори? В предизборната си програма ГЕРБ обещаваха увеличаване на броя на полицаите, а днес са обяснили как ще съкращават хора в МВР. Как да им се вярва, като дори собствените си обещания не спазват“, заяви Нинова.

Подробности от пресконференцията на Корнелия Нинова, вижте във видеото:

Вижте също

koli

Бъдещето на автомобилната индустрия е в електромобилите

Възможно ли е бъдещето днес? Националният доверителен екофонд отпусна 1 милион и 300 хиляди лв …