сряда , 29 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Корнелия Нинова: Ген. Радев обърка сметките на ГЕРБ за президентските избори
DIKOV_NINOVA картинка 3

Корнелия Нинова: Ген. Радев обърка сметките на ГЕРБ за президентските избори

Ген. Румен Радев обърка сметките на ГЕРБ за президентските избори. Това, че все още нямат кандидат говори много. Не е вярно, че имат кандидат, но ще го кажат по-късно.

Това категорично заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод подкрепения от левицата кандидат за държавeн глава – ген. Радев.

„В тази ситуация на Балканите и в Европа, при разделението на българите и политическо противопоставяне, за държавен глава имаме нужда от друг тип човек, който в миналото не е обременяван от проблемите на прехода, не е участвал в разпределение на държавното богатство, през живота си е пазел националният интерес, професионално доказан, приет добре, човек с три езика, с държавническо мислене. Според нас на нацията ѝ е необходим такъв човек, който да може да казва „не“ и да бъде с характер“, категорична е Нинова.

Попитана дали номинацията на Радев не е била плод на лобистко решение в БСП, тъй като Мая Манолова е имала повече гласове, Нинова посочи, че решението е взето според устава на партията с гласуването на Националния съвет, в който има 180 партийци.

Корнелия Нинова коментира и визитата на премиера Бойко Борисов в Турция и Германия. По думите ѝ Борисов не отива в парламента за отчет пред депутатите, защото има какво да крие.

Чуйте какво още каза тя в следващото видео:

Вижте също

DIKOV_PEINCHEV картинка

Да си номер едно в света – Ивайло Пенчев за цената на успеха

Съоснователят и мажоритарен собственик на „Уолтопия“ Ивайло Пенчев обвини наскоро в отворено писмо шефовете на …

Един коментар

  1. абе другарко курнелия , единстенните объркани сметки с генерала са вашите , това с вдигането на самолета няма да мине , и вие го разбрахте ама нама как вече да се отметнете с кандидатурата , а след изборите ще усетите и катастрофалното презимяване !