понеделник , 16 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Концерт с кауза: в помощ на жителите на Хитрино

Концерт с кауза: в помощ на жителите на Хитрино

На 16 януари Сoфийската филхармония ви кани на концерт „Веселите музиканти“ в подкрепа на жителиите на Хитрино и по-бързото възстановяване на техните домове.

В студиото на еМисия България актьорът и певец Борислав Веженов и диригентът Любомир Денев – син разказаха подробности за предстоящото събитие.

В първата част ще чуем джаз програма, а във втората – мюзикъла „Веселите градски музиканти“ по приказката на братя Грим „Бременските музиканти“. В ролите ще влязат Рашко Младенов – Магарето, Борислав Веженов – Кучето, Прея – Котаракът, разказаха двамата гости.

Мюзиката ще бъде подходяща както за възрастни, така и за деца, а всички, които желаят, ще могат да дарят средства за възстановяването на Хитрино в специално поставени за целта кутии в залата, разказаха още те.

Целия разговор можете да видите във видеото:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …