вторник , 17 юли 2018
Начало / Спорно за спорта / Коментари и интервюта след „Славия“ – ЦСКА

Коментари и интервюта след „Славия“ – ЦСКА

Двубоят между „Славия“ и ЦСКА завърши 0 на 1. „Спорно за спорта“ потърси мненията, коментарите и отзивите след мача. Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков каза, че няма да даде оценка за мача. „Селекцията – като сме готови, тогава ще кажем“, заяви Марков.

„Обичам да играя тотален футбол като „Барселона“, но след двете загуби имаше много напрежение и затова имахме добри и лоши моменти. Заслужавахме победата, но трябва да се развиваме. Искам да играем по-бързо, с по-малко хоризонтални пасове, но това ще стане с времето. Знам какво правя“, уверен е треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску.

За пореден път той посочи, че постоянно контактува със собствениците на отбора и добави, че има вяра във футболистите.

„Трябва да направим трансфери през зимата. Давам ви думата си, че в момента не преговаряме за футболисти. Със сигурност няма да продадем 10 футболисти и да вземем 10 нови“, коментира Йорданеску.

Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев каза, че се е получил равностоен мач през първото положение, а през второто е имало много греди и ситуации, но важното за него е, че отборът е взел 3 точки.

Манолев посочи, че играят добре, отборът има стил на игра, но липсва на моменти увереност и класа. На това той отдаде и част от негативните резултати.

Футболистът Антон Недялков каза, че са важни трите точки. „Играем добре, стремим се, но някой път не се получава това, което искаме. Това е футболът. Най-важното е, че победихме“, категоричен е Недялков. Той посочи, че каквото е изисквал треньора, е било направено, но понякога в мачовете не винаги се получава. Недялков увери, че колективът е добре, няма разделение, но все още се сработват.

Вратарят на „Славия“ Георги Петков каза, че е доволен и отборът е играл изключително добре. „След като и ЦСКА вкара гола, започнахме да играем добре. Но с този формат на отбора, мисля, че стояхме добре“, добави вратарят на „Славия“.

Чуйте всички коментари и изказвания след мача в следващото видео:

Вижте също

Франция на Дидие Дешан с втори шанс за трофей. Сблъсъци между фенове и полиция на Шанс-Елизе

Две години след поражението във финала на домашна сцена на Европейското Франция отново ще играе …