вторник , 28 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Коментарът на Диков за скандала с Бокова и Георгиева
DIKOV_KOMENTAR_OON картинка

Коментарът на Диков за скандала с Бокова и Георгиева

Има нещо много общо между Бойко Борисов и действията на един северно-корейски диктатор – той не уважава нито институциите, нито журналистите, нито изключително важните теми, по които говори, заяви водещият Сашо Диков в рубриката „Часът на водещия“ по „Просто Диков“.

Той визира конкретно скандала около кандидатурата на Ирина Бокова за генерален секретар на ООН.

Според журналиста обаче мълчанието на Кристалина Георгиева сред всички тези скандали е дори още по-недостойно.

Не си ли представят и двамата колко ще станем за смях пред целия свят, ако в последния момент заменим едната с другата, пита Диков.

В кулоарите на парламента той потърси и мнението на бившия вътрешен министър Кристиян Вигенин, който подчерта, че макар решението да е взето от кабинета Орешарски, то е ангажимент в крайна сметка на сегашното българско правителство, зад което то би трябвало да стои докрай.

Съмнявам се, че премиерът е бил заблуден от хора, които искат друго развитие на ситуацията, тъй като не е сведущ особено в международните въпроси, коментира Вигенин.

Вижте и кадри с думите на премиера от тазседмичното заседание на правителството и съответно коментара на водещия за тях, за начина, по който бе издигната кандидатурата на Ирина Бокова, за оценките на вътрешния министър Румяна Бъчварова за нея и т.н.:

Вижте също

DIKOV_PEINCHEV картинка

Да си номер едно в света – Ивайло Пенчев за цената на успеха

Съоснователят и мажоритарен собственик на „Уолтопия“ Ивайло Пенчев обвини наскоро в отворено писмо шефовете на …