понеделник , 21 май 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Кой ще грабне „Оскар“ тази година

Кой ще грабне „Оскар“ тази година

Кой ще вземе най-много награди „Оскар“, след като Леонардо Ди Каприо обра повечето награди „Бафта“?

Остава още седмица и за залозите и течащото вече гласуване за престижните отличия на Американската филмова академия разговаряхме в еМисия България с Ирина Диаманд, която обясни процеса от Холивуд.

Диманд се съгласи, че Ди Каприо ще е най-вероятният победител тази година, но смята, че ролята му в „Завръщането“ сякаш е била написана единствено с тази цел и най-малко заслужава да бъде отличена с „Оскар“ – за разлика от негови предишни, далеч по-силни превъплъщения.

Нейният личен фаворит е „Спотлайт“, който разказва за сексуалните посегателства на католически свещеници в Бостън. Лентата вече получи наградата „Изборът на критиците“ за най-добър филм.

Защо отпадна българското предложение „Съдилището“, кой е международният фаворит, коя е бил най-разтърсващата за нея документална лента, защо тя не е включена и за нея почти не може да се говори в гилдията, както и кой филм трябва да вземе „Златна малинка“ – чуйте в разговора с Ирина Диаманд:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …