петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Кирил Веселински за скандала със Сам Алърдайс: Наивност, алчност или наглост?

Кирил Веселински за скандала със Сам Алърдайс: Наивност, алчност или наглост?

Само три месеца, след като стана национален селекционер на Англия, Сам Алърдайс напука със скандал поста. Кадри от скрита камера, направени от журналисти под прикритие в разследване на „Дейли телеграф“, разкриха участието му в корупционни схеми.

Във видеото Алърдайс предлага да помогне да се заобиколят правилата за собствеността на играчи от трети страни срещу комисионна от 400 хил. паунда.

Всичко това е скандално, но поне там тези неща не се прощават, коментира развихрилия се скандал колегата ни Кирил Веселински.

Той отбеляза, че не е ясно дали всичко това е от наивност, алчност или наглост и каква е сметката, при положение, че заплатата на Алърдайс е от порядъка на 3 млн. паунда, но то със сигурност ще сложи край на кариерата му.

Според спорния журналист скандалът няма да стихне скоро, тъй като има подобни данни за още осем треньори, част от които действащи. Записите и материалите са предадени на британската футболна асоциация и на полицията.

Чуйте подробности и коментари от Кирил Веселински:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …