понеделник , 23 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Кирил Веселински: Лошата новина винаги е добра за медиите

Кирил Веселински: Лошата новина винаги е добра за медиите

Реакциите на медиите за атентатите в Брюксел са съвсем очакавани. За съжаление лошата новина е добра за медиите. Тя привлича интерес, когато има нещо гадно, кърваво. Когато нещо лошо се случва независимо къде по света, това продава.

Това коментира колегата ни Кирил Веселински в предаването еМисия България на Би Ай Ти.

„Темата за тероризма е много по-глобална. Според мен медиите са част от проблема и от това, което се случва в света през последните няколко години. Те сякаш не усетиха това, което се задава“, каза още журналистът.

По думите му случващото се не борба между Изтока и Запада, християнството и исляма, между хората зад някаква бариера и тези от цивилизования свят.

„Това е борба между хората, които живеят добре, и социално отхвърлените, които не са успели да се интегрират“, каза още той.

„В спорта под голям въпрос бе дали ще бъде отложена контролата между Белгия и Португалия. Но булвално преди минути сее стигнало до решение – напук на атентатите – дасе играе футбол. Но от мерки за сигурност, мачът ще се играе в Португалия. Това е знак, че няма да се дадем на страха“, подчерта Веселински.

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …