понеделник , 21 август 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Кирил Веселински: В „Спорно за спорта“ очаквайте тенис, футбол, фехтовка и специално интервю със сина на Гунди
KIRO картинка

Кирил Веселински: В „Спорно за спорта“ очаквайте тенис, футбол, фехтовка и специално интервю със сина на Гунди

Какво да очакват зрителите на Би Ай Ти тази вечер в „Спорно за спорта“ разказа водещият на предаването Кирил Веселински.

„Григор Димитров стартира утре, Цвети Пиронкова също започва първия турнир за сезона на Australia Open. Надеждата е много голяма за първата ни ракета. Добър жребий за Григор Димитров до четвърти кръг, когато среща Новак Джокович“, анализира Кирил Веселински.

„Забелязахме концентрация, вяра, желание за победа. Той е във върхова спортна форма. Надяваме се да постигне нещо голямо. Той запази място и в световната ранг листа. Според букмейкърите той е 8-ми фаворит да спечели големия шлем. Сега изглежда сигурен в подготовката си“, добави водещият.

„Цвети Пиронкова изтегли изключително тежък жребий. Тя е голям боец и се надяваме да повтори доброто си представяне на различни турнири“, коментира Веселински.

Ще видите новите грации и ще разберете кои са новите момичета, които ще заемат местата на златните ни момичета. Те са изключително лъчезарни и зрителите ще могат да научат какви са техните мечти, от кой клуб идват и кой е новият треньор.

В рубриката „Млад талант“ ще си говорим за фехтовка и ще ви разкажем коя е новата надежда на българската фехтовка. Ще научите и всичко ново за футболните страсти.

Ще чуете и любопитни неща за „Левски“ и специално интервю със сина на Гунди – Андрей Аспарухов.

Очаквайте тази вечер от 20 ч. в „Спорно за спорта“:

Вижте също

reakcii

Световните лидери осъдиха атентата в Барселона

Съболезнования изказаха лидери от Европа и света – Жан Клод Юнкер и Тереза Мей изказаха …