петък , 22 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Кирил Веселински разказва за новото предаване „Спорно за спорта“

Кирил Веселински разказва за новото предаване „Спорно за спорта“

Журналистът Кирил Веселински от 1 август започва ново спортно предаване „Спорно за спорта“ по Би Ай Ти. Можете да го гледате всеки понеделник от 20,00 ч., разказа колегата ни, който гостува в „Просто Диков“. „Ще има журналистика – критична, аналитична към всеки един спорт и клуб. Ще има репортажи, анализи, коментари, интервюта и много други изненади“, разкри Веселински.

„Акцентът ще бъде футболът. Ще нищим всичко, без да се отказваме, ще търсим отговори на въпроси, които водещите клубове не обичат да им бъдат задавани“, добави журналистът. Той представи акцентите на новото предаване и изненадите, които зрителите могат да очакват.

„Ще търсим различните гледни точки във всяко едно отношение. Ще ни гостуват хора в новото ни струдио, които ще изказват различни позиции и мнения от официалните медии в България. Спортната ни журналистика има нужда да се запълни този буфер“, убеден е Веселински.

Той посочи, че ще има и рубрика с отворени телефони. Зрителите ще могат да се обадят директно в ефир, за да изразят мнение, критика или да коментират актуалните теми.
Повече за новото спортно предаване „Спорно за спорта“ вижте в следващото видео:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. Похвално е, че БИТ дават шанс на съвестно момче като Кирчо Веселински. Той е от тези последователи на Сашо Диков, които той научи на най-важните неща в журналистиката, а именно да не слугуват на никого и да градят авторитет, бачкайки здраво.