събота , 23 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Кирил Веселински: Опитаха се да припишат на „Лудогорец“ национална кауза

Кирил Веселински: Опитаха се да припишат на „Лудогорец“ национална кауза

Колегата ни Кирил Веселински разказа в еМисия България подробности за историческото равенство между „Лудогорец“ и ПСЖ и класирането за „Лига Европа“.

„Българският отбор игра като един добър средноевропейски отбор. Победата ни убягна буквално в последните секунди. По-важното е, че на ПСЖ този двубой им трябваше. Играха с всичките си титуляри“, разказа Веселински.

По думите му, историческото е, че за първи път български отбор преминава груповата фаза.

„Опитаха се да припишат на „Лудогорец“ национална кауза. Смятам, че българите са се радвали истински на този успех и са стискали паузи, но не може един клубен тим да бъде носител на национална кауза. Това подразни голяма част от българските фенове“, посочи спортният журналист.

Той посочи, че равенството едва ли би изиграло лоша шега на футболистите от „Лудогорец“ при следващата им среща.

В 14 ч. в понеделник ще бъде ясен и съперникът. В предаването „Спорно за спорта“ от 20 ч. ще чуете подробности, всички отзиви и анализи. Делегати от Враца също са се осмелили да разкрият подробности за шуробаджанащината, за която ви разказахме в предишното издание на „Спорно за спорта“.

Вижте повече и чуйте коментара на Кирил Веселински за историческия мач в следващото видео:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …