сряда , 28 юни 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / еМисия България / Кирил Веселински: Красимир Керезов от НСБ разкри потресаващи законови нарушения
SPORNO_SPORTA картинка

Кирил Веселински: Красимир Керезов от НСБ разкри потресаващи законови нарушения

Кирил Веселински анализира победата на националния ни отбор над Холандия и обобщи какво ще видят зрителите на „Спорно за спорта“ тази вечер.

„Българските национали донесоха радост и надежда за нещо по-сериозно. Уволнихме и треньора на „лалетата“. Холандия от 3 години не играе футбола, който всички са свикнали да наблюдават. Не са в топформа, сменят поколения. Но това са техни проблеми, а ние в България имаме много други свои“, коментира Веселински.

Тази вечер ще видите анализ с Христо Йовов, който ще коментира накъде отива „Левски“. Той ще говори и за казус, който е останал в периферията на медиите. Става дума за Красимир Керезов от НСБ, който направи потресаващи разкрития пред камерата на Би Ай Ти за законови нарушения, антидатиране на решения на министерството на спорта и много други.

Казусът е стигнал дори до президента Румен Радев, разказа Веселински. „Въпреки обявената смяна на Керезов, в петък старият борд се връща – защо, имало ли е намеса на президента и какво се е случило за 24 часа? Проф. Даниела Дашева ще ни гостува и по темата за базите на ЦСКА. Ще видите и страхотно българско момиче, което събра очите в САЩ“, разказа Веселински.

Вижте какво ще ви предложим тази вечер в „Спорно за спорта“ в следващото видео:

Вижте също

kesch

Какъв ще бъде ефектът от ограничаване на кешовите плащания до 1000 лв.

Преди няколко дни НС прие на първо четене промените в Данъчноосигурителния процесуален кодекс. Те предвиждат …