неделя , 22 януари 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Кирил Веселински: Какво се крие зад масовите оставки в „Левски“
PROSTO_DIKOV_12_06_2016_5C картинка 1

Кирил Веселински: Какво се крие зад масовите оставки в „Левски“

Какво се крие зад масовите оставки във футболния клуб „Левски“?

Истините, полуистините и откровените лъжи около бума от напускащи от изминалата седмица – коментира в предаването „Просто Диков“ колегата ни Кирил Веселински:

Вижте също

DIKOV_DARJAVA картинка

„Държавата според Стажанта“: Агентите на ДС, скандалът с директора Асен Александров и разследването срещу кмета на Пловдив

В традиционната рубрика „Държавата според Стажанта“ Диков коментира някои от абсурдите от последните дни. Сред …

Един коментар

  1. Евала на журналиста за смелостта да каже истината, не като останалите „миши“ и поръчкови журналисти. Аз (фен на Левски София) му благодаря за уточнението защо и как се случи всичко в клуба. Феновете на Левски НЯМА да спрат да се интересуват от поставените от Тръста въпроси, който иска да се сърди, обижда и напуска. Който може да даде отговор на тези въпроси – да остане, останалите да си знаят. В цялата тази ситуация ми се струва, че Иво Тонев напуска докато все още да излезе чист. Южна Дивизия са момчета, които са навътре с нещата в клуба и сърцата им горят за отбора. Те бяха сред първите, които пожелаха напускането на Батков и сега отново са. Левски не трябва да е политически зависим, било то от Пеевски, Борисов или когото и да било. Левски е свобода и идеал, а не протеже на чужди цели. Свикнали сме да виждаме тези театри при отбора на БКП, а не при отбора на народа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *