четвъртък , 21 юни 2018
Начало / Предавания / Просто Диков / Кирил Веселински: Какво се крие зад масовите оставки в „Левски“

Кирил Веселински: Какво се крие зад масовите оставки в „Левски“

Какво се крие зад масовите оставки във футболния клуб „Левски“?

Истините, полуистините и откровените лъжи около бума от напускащи от изминалата седмица – коментира в предаването „Просто Диков“ колегата ни Кирил Веселински:

Вижте също

Надежда всяка оставете: Даниел Кадик – безпощаден разрез на ситуацията в България и правителственото разхищение на държавни пари

Директорът на Фондация „Фридрих Науман“ за Югоизточна Европа  Даниел Кадик отпечата трето издание от поредицата …

Един коментар

  1. Евала на журналиста за смелостта да каже истината, не като останалите „миши“ и поръчкови журналисти. Аз (фен на Левски София) му благодаря за уточнението защо и как се случи всичко в клуба. Феновете на Левски НЯМА да спрат да се интересуват от поставените от Тръста въпроси, който иска да се сърди, обижда и напуска. Който може да даде отговор на тези въпроси – да остане, останалите да си знаят. В цялата тази ситуация ми се струва, че Иво Тонев напуска докато все още да излезе чист. Южна Дивизия са момчета, които са навътре с нещата в клуба и сърцата им горят за отбора. Те бяха сред първите, които пожелаха напускането на Батков и сега отново са. Левски не трябва да е политически зависим, било то от Пеевски, Борисов или когото и да било. Левски е свобода и идеал, а не протеже на чужди цели. Свикнали сме да виждаме тези театри при отбора на БКП, а не при отбора на народа.