понеделник , 25 юни 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Кирил Веселински: Григор Димитров буквално разби Кей Нишикори

Кирил Веселински: Григор Димитров буквално разби Кей Нишикори

Григор Димитров вчера буквално разби Кей Нишикори. „Донесе много радост. Разплака се. Предстои му още един турнир. Надявам се да успее да направи нещо голямо. Всички българи искаме той да спечели титла в Големия шлем“, разказа Кирил Веселински.

Той е 15-ти в световната ранглиста и е в страхотна изходна позиция за предстоящия турнир. В България Григор Димитров ще играе в началото на февруари в зала „Арена Армеец“.

Тази вечер в „Спорно за спорта“ основна тема е Григор Димитров. Явор Цветанов ще разнищи какво е променило Григор Димитров през годините и кои са силните и слабите му страни в момента. Цветанов ще направи детайлен анализ на досегашната му игра. Ще ви срещнем и с 14-годишно момче, което е първият българин в баскетболния „Црвена звезда“. Ще има разговор за „Левски“ и „Лудогорец“, както и за състоянието на българския футбол.

Гледайте още спортни новини, анализи и коментари в „Спорно за спорта“ тази вечер от 20 ч. по Би Ай Ти:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …