петък , 23 март 2018
Начало / Спорно за спорта / Кирил Ивков: „Левски“ няма да има проблем с лиценза. Съдиите помагат на „Лудогорец“

Кирил Ивков: „Левски“ няма да има проблем с лиценза. Съдиите помагат на „Лудогорец“

Кирил Ивков от надзорния съвет на „Левски“ коментира ситуацията в отбора, лиценза и селекцията. Той каза, че от известно време нещата са по-спокойни и по-добри. Той изрази надежда нещата да продължат по този начин и за напред.

„С идването на Николай Митов нещата малко се поуспокоиха. Може би и някои от футболистите, които бяха контузени, се оправиха. Най-вече се радвам на Бурабия, той за мен е най-добрият футболист“, каза Ивков.

Той коментира и селекцията като посочи, че ние нямаме пари да купим елитен футболист.

„За мен и сега трудно ще си позволим да купим един-двама добри футболисти. Това е мое лично мнение. На школата трябва да се наблегне и като купуваме футболисти, вместо да вземаме една торба, по-добре да вземем двама-трима класни футболисти. За сега обаче не сме готови“, посочи Ивков.

Той каза, че след декларация, която е инициирал, не е имало нито една димка и бомбичка на стадиона. „Ние колкото и да не сме доволни от нашите фенове им прави чест, защото без публиката трудно ще прогресираме“, посочи Ивков. Той коментира и мача в Разград като посочи, че са били близо до победа.

„Най-добрият отбор в България е „Лудогорец“, но трябва да спрат с издевателствата. На всеки мач им помагат, бутат ги и на собствен терен. Хубав отбор са, от какво се притесняват? „Лудогорец“ с този състав и сегашното състояние на българския футбол, може всяка година да е шампион“, заяви представителят от надзорния съвет на „Левски“ и посочи, че това бутане им пречи и не им помага.

„Хората виждат и започват да ги мразят всички“, заяви Ивков и подчерта, че на „Лудогорец“ се помага отвсякъде. Той коментира и лицензът на „сините“ и управлението на Спас Русев като каза, че му има доверие, защото нещата са се успокоили. „Поставя си цели и те не са случайни. Той обръща сериозно внимание на школата и може би това е пътят за нас. Но не само школата ще помогне. Ние винаги трябва да сме първи, но само с юноши трудно ще стане. Когато имаме добър отбор, можем да налагаме юноши“, смята Ивков.

Той посочи, че Спас Русев е завари много тежко положение и каза, че дълговете са били около 24 милиона. „Ние обещахме на публиката, че тази козирка трябва да се прави. Задължително трябва да се направи това“, подчерта още той.

Кирил Ивков увери, че няма да има никакви проблеми с лиценза, въпреки случилото се със Станимир Стоилов-Мъри.

Чуйте целия разговор с Кирил Ивков и коментара му за състоянието на „Левски“ при Николай Митов в следващото видео:

Вижте също

Френски гранд иска Фернандо Каранга. Символични цени за сблъсъка с Лудогорец

Френският гранд „Олимпик“ Марсилия проявява интерес към голмайстора на ЦСКА-София Фернандо Каранга, твърди изданието Tuttomercato. …