петък , 23 март 2018
Начало / Новини / Казусът „Марешки – рекетьор“ – втора част от правото на отговор

Казусът „Марешки – рекетьор“ – втора част от правото на отговор

Маргарита Пеева и Асен Миланов са хората, които в съботния брой на „Честно казано“ описаха своята гледна точка защо трябва да бъде свален имунитета на депутата Веселин Марешки. Вижте продължението на разговора за тяхната версия за шумния скандал, свързан с придобиването на две варненски пицарии. (Първата част може да гледате ТУК).

„Относно претенцията за собственост на Веселин Марешки до ден днешен нямам яснота. Как се оказва намесен в този спор – става ясно единствено от СРС-тата. Красимира си е мислила, че той може да й върне участие във фирмите, като нейната представа за това съдружие е била процентно негово участие“, обясни Пеева.

„В разговорите на Марешки става ясно, че той е искал да използва нейните мотиви и да придобие собственост върху двете заведения. Ние с брат ми бяхме многократно нападани, имаме многобройни жалби в полицията“, допълни Маргарита, която е сестра на наемателя на въпросната пицария във Варна.

В скандала изведнъж се оказва, че има и политически момент. Той е свързан с Костадин Костадинов, тогавашен общински съветник и лидер на партия „Възраждане“, който твърди, че е бил пребит от Марешки.

Вижте неговия разказ за екшъна с Марешки, както и целия разговор в студиото на „Честно казано“ в следващото видео!

Вижте също

Разследват проф. Божидар Димитров за корупция в НИМ – подписвал договори с дъщеря си

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество e установила, че …

2 коментара

  1. Голям буламач,всички са ламтящи за парата! Тази циганката сестрата,сама си каза,че са отстранили онази Красимира от участие в имота.То е ясно как е станало,брат и прехвърля имотите докато е в брак с Красимира на сестрата с фалшиво пълномощно (друг начин няма) от сестрата ги отдава под наем на Асенчо, Джънгала и Пицарията и момчето с още един си ги работят. Сградата с пицарията всеки знае,че е на Марешки и незнам що се прави на луда тази сестрата,даже има аптека на Марешки залепена за Пицарията.Много вероятно е Марешки да има парцел не продаден точно пред пицарията където беше вдигнато лятното и с право след,като е в имота му си го събори Марешки и от там се започна цялата патаклама с провокациите и шамара. Едните се уплашиха да не ги изгонят,другите да не им запорират имота и няма как да лапат пари, трети яхнаха вълната и отидоха да трупат точки за гласове, Марешки почнаха да му правят мизерии, след като струпваха персоналите на заведенията на Асен след работно време до ходят с плакати пред 2-ро Районно да викат Марешки в затвора и му направиха Фейсбук група Магарешки. От цялата работа Асенчо няма вина,момчето е наемател и бачка яко. Най виновни са двете змии,ааа жени де,едната ходила да се чеши с приятеля на мъжа си и чак забременяла,другата направо си казва,че изритала Красимира от имота и семейството нямало пръст в имотите.А може ли аджаба да докаже от къде имала пари да купи тези имоти след,катофвсичко е нейно?????????

  2. Abe vskichi sa banditi i toq kostadinov i na li stesche da se otkaje ot parie 1procent susidiite asega i darqva na fodovete na ban diti kato nego trqbva da go e sram i tez deto sa glasuvali za nego mareschki che bandit vskichi znaqt