събота , 23 юни 2018
Начало / Новини / Казусът „Марешки – рекетьор“ – право на отговор

Казусът „Марешки – рекетьор“ – право на отговор

Право на отговор по казуса „Марешки – рекетьор“ в студиото на „Честно казано“ имаха Асен Миланов, наемател на пицарията, за която заместник-председателят на НС Веселин Марешки твърди, че е негова собственост и Маргарита Пеева, сестра на бившия съпруг на Красимира Колева – уличена за съучастие в схема за имотни измами.

Припомняме, че в миналия брой на „Честно казано“ обвинената заедно с Марешки Красимира Колева разказа детайли около схемата, изградена по обвинението за рекет срещу тях двамата, в които намеси именно Асен Миланов и Маргарита Пеева.

„Нито Красимира, нито Тони – брат ми, имат имоти. Те са собственост на две дружества, в които те нямат участия“, категорична е Маргарита Пеева.

„Бях изнудван и заплашван от Веселин Марешки, който имаше уговорки с лица от подземния свят. Всичко започна през октомври 2014 г. По телефона ми се обади лице, което ми се представи като Веселин Жеков и поиска среща с мен. Последваха две такива, на които бях уговарян да се срещна с Марешки, на която да слушам внимателно какво ми се говори и е добре да приема неговото предложение. Казаха ми още, че е добре да съм на страната на паричните потоци.

Отидох на среща с Марешки, на която той ми обясни, че заведението е негово и ми поиска наем от 10 000 лв. Аз обаче отказах, защото той не ми показа никакъв документ за собственост“, разказа наемателят на пицарията Асен Миланов.

Повече подробности вижте в следващото видео, а продължение на разказа с още скандални разкрития за депутата Веселин Марешки, очаквайте в следващите броеве на „Честно казано“!

Вижте също

Румен Радев и Александър Вучич обсъдиха проблемите на българите в Сърбия. За какво се договориха?

Президентът Румен Радев и сръбският му колега Александър Вучич се срещнаха с българската общност в …

Един коментар

  1. Мръсна свиня и пъпчив урод