събота , 24 март 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Казусът Бербатов – Берое

Казусът Бербатов – Берое

Измислен скандал – така спортният журналист на Би Ай Ти Кирил Веселински коментира последната медийна шумотевица около евентуалното присъединяване на Димитър Бербатов към Берое – Стара Загора.

„Слуховете тръгнаха около това, че Бербатов е направил няколко тренировки в лагера на клуба, както и от изказването на кмета на Стара Загора Живко Димитров, че много искат да привлекат звездния футболист в отбора си. Едно е обаче да имаш желание, а съвсем друго – какви са възможностите ти“, коментира Веселински.

„Ние винаги сме в двете крайности – или обичаме силно, или мразим силно като че ли колкото един човек е по-оплюван, това значи, че толкова повече успехи е постигнал“, заяви още журналистът.

Още новини от света на футбола и защо феновете поискаха оставката на изпълнителния директор на „Левски“ – гледайте довечера от 21 ч в „Спорно за спорта“ по Би Ай Ти!

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …