събота , 25 март 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / Предавания / Просто Диков / Катя и Здравко от „Ритон“ пред Сашо Диков
07_Riton_44_42 картинка

Катя и Здравко от „Ритон“ пред Сашо Диков

Дует „Ритон“ – заедно на сцената и в живота почти 30 години. Равносметка за изминалата година и очаквания за новата.

Вижте също

DIKOV_PEINCHEV картинка

Да си номер едно в света – Ивайло Пенчев за цената на успеха

Съоснователят и мажоритарен собственик на „Уолтопия“ Ивайло Пенчев обвини наскоро в отворено писмо шефовете на …

3 Коментари

  1. Wenzislaw Uzunow

    Извинете ме за печатните грешки – (човшко е да се сгреши защото всички на този свят сме грешници) леко недоглеждане ето и корекцията: А аз им се възхищавам.Преди 40 години следвахме заедно но аз някъде през годините спрях и дори мисля че дори намразих музиката или по точно ракетни стартове на млади музиканти. А дали ще сме живи още 40 години за да се наслаждаваме поне на половината от днешните млади звезди? Колеги гордея се с вас. Не всеки завършил „естрадният техникум“ е оставил следа в сърцата на феновете и българската музика.Колкото до връзките (Танасе) всеки има право да вярва в тях но последно си казват думата публика и много по малкo критиците. Никак не е лесно да оцелееш в този бранш. 40 години ето това са факти а боговете често са били отричани в историята на човечеството нали така. С уважение и поклон:
    „Зайо“ тромпетистчето випуск 1977

  2. Wenzislaw Uzunow

    А аз им се възхищавам.Преди 40 години следвахме заедно но аз някъде през годините спрях и дори мисля че дори намразих музиката или по точно ракетни стартове на млади музиканти. Адали ще сме живи още 40 години за да се наслаждаваме поне на половината от днешните млади звезди? Колеги гордея се с вас. Не всеки завършил „естрадният техникум“ е оставил следа в сърцата на феновете и българската музика.Колкото до връзките всеки има право да вярва в тях но последно си казват думата публика и много помалкo критиците.Никак не е лесно да озелееш в този бранш. 40 години ето това са факти а боговете често са били отричани в историята на човечеството нали така. С уважение и поклон: „Зайо“ тромпетистчето випуск 1977

  3. Тези двамата клоуни, наричащи себе си „певци“, страшно се изложиха в Big Brother. По времето на комунистическата диктатура такива бездарници с връзки ги бутаха напред, сега обаче са само едни…клоуни.