четвъртък , 19 юли 2018
Начало / Предавания / еМисия България / Кариера в Америка: Личен фитнес инструктор

Кариера в Америка: Личен фитнес инструктор

Какво е да участваш в оформянето на телата на футболистите от Националната футболна лига в САЩ? Тръпката от тази професионална чест и същевременно огромна отговорност знае от първа ръка българинът Венцислав Иванов, който е сред най-добрите лични фитнес инструктори в Чикаго.

Пътят му започва от София, където завършва НСА и научава „всичко за човешкото тяло“, за да стигне до меката на културизма – Америка, където преминава поредица от професионални курсове.

Пристигаме тук със страшно много знания, но самият ни маркетинг и начин на предлагане много ни куца, коментира той. В умението да привлечеш клиент и да го задържиш дори начинът, по който ще кажеш „Здравей“, има значение, добавя той.

Венци прекарва над 10 часа от залата, като нито за миг не бива да показва слабост пред клиентите си, винаги трябва да е позитивен и да предлага нещо ново. Чуйте неговата история:

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …