вторник , 19 юни 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ с Гери Дончева: Признанията на топ ергена Тодор Батков – Младши, фитнес с Биляна Йотовска и среща с топ модела Куини Алис

„Карамел“ с Гери Дончева: Признанията на топ ергена Тодор Батков – Младши, фитнес с Биляна Йотовска и среща с топ модела Куини Алис

Тази седмица в „Журито на Кобрите“ секси момичетата от фолк трио Caramel се включват с коментар по актуални светски теми. Младите изпълнителки ще нищят сватбата на Наталия Кобилкина, новия имидж на Цвети Стоянова и още любопитни детайли от света на известните. А за финал ще изпълнят акапелно големия хит на Цеца – „Trepni“. Заслужава си да ги чуете!

Специалният гост в днешното издание на „Карамел“ е един успешен млад мъж. Името му се асоциира с това на баща му, но въпреки това той показа своята индивидуалност в света на бизнеса. Беше забъркан в няколко скандала, от които с лекота се измъкна сух между капките. Изключително рядко дава интервюта, но го направи специално за „Карамел“. Представяме ви Тодор Батков – младши!

Героинята в днешното издание на рубриката „Модел на седмицата“ е истинска ходеща реклама, която има „талант“ да се забърква в скандали. Въпреки това, е сред най-търсените модели за ревюта и фотосесии, а мерките й са перфектни. Лицето й е разпознаваемо и отдавна се е превърнала в еталон за подражание. Вижте интервюто ни с красавицата Куини Алис!

Тази седмица в изданието на „Момичета от клиповете“ ви представяме една сексапилна блондинка руса, след която всички мъже обръщат огледи! Снимала се е в над 50 музикални и рекламни видео клипове, сред които на Били Хлапето, Графа, Денис, Кристо, Румънеца и Енчев, Играта и списъкът не свършва до тук. Тя пътува по целия свят и не спира да е една от най-търсените професионални танцьори в България. Какви проекти планира и какво ново да очакваме от нея – вижте лично от Нора Недкова!

В рубриката ни „Доза спорт“ гостува една дама, която е дипломиран художник, но в публичното пространство е известна като топ модел, собственик и създател на хитовия балет „The Secret Garden“ и дизайнер и съсобственик на спортната марка облекла „Code fit“. Безспорно тя е най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес“. Тя е национален шампион, Балкански шампион, Носител на титлата „Най-добър фитнес модел на България за 2014-та година“. През 2015 г. завоюва абсолютна титла в едно от най-реномираните фитнес състезания във Флорида. Тази година гостенката ни спечели и един от най-престижните фитнес конкурси в света „Flex Bikini Model search“, част от Olympia weekend! Безспорно, тя е част от световния фитнес елит! Автор е и на кулинарни книги за здравословно хранене и здравословен начин на живот, каквото и да кажем за нея се обобщава с думата „успех“. Представяме ви абсолютния феномен и национална гордост – Биляна Йотовска и дъщеря й Никол!

 

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …

Един коментар

  1. Даниела

    По-тъпо предаване не бях гледала. Освен да обсъжда другите, да развива клюки абсолютно нищо друго