четвъртък , 20 юли 2017 София: +359 2 967 6554 | Чикаго: +1 (847) 616-6485
Начало / "Карамел" / „Карамел“ с Гери Дончева: Откровения и песни с Яна Овчарова, Енджи Касабие за загубата на близначките и съвети за успешна връзка от Лариса Ренар
KARAMEL

„Карамел“ с Гери Дончева: Откровения и песни с Яна Овчарова, Енджи Касабие за загубата на близначките и съвети за успешна връзка от Лариса Ренар

По традиция и днешното издание на „Карамел“ започва с любимата рубрика „Журито на кобрите“, която ще ни представи забавни теми от изминалата седмица с певеца Владо Димов и Мина Сучева. Представителите в днешното жури ще попеят и ще обсъдят най-популярния шоумен у нас – вижте кой е той в следващото видео!

Как да създадем успешна връзка и каква е тайната при общуването между мъжете и жените ще разберем от руската психоложка Лариса Ренар в рубриката „Екпертът“.

В рубриката „Провокация“ ще видите едно много лично интервю с диетоложката на звездите – д-р Енджи Касабие, която ще разкрие подробности около загубата на близначките си.

Специален гост в „Карамел“ е певицата Яна Овчарова. Наскоро тя записа горещо лято парче с известния кубински танцьор Алфредо Торес, а пред Гери Дончева отговори откровено на всички въпроси, включително и на този кой спонсорира песните й. Освен с музикалните си изяви, Яна е известна в публичното пространство с това, че е дъщеря на бившия енергиен министър и депутат от БСП Румен Овчаров.

Ще отидем и на pool party с Тодор Батков-младши, където ще бъде горещо… защото ще дефилират плеймейтки и манекенки.

„Студио фешън“ ще даде безценни съвети от топ дизайнера Алберто Веделаго и модния гуру проф. Любомир Стойков и не само!

На финала даваме на зрителите обичайната „Доза спорт“, където популярни личности станаха посланици на Олимпизма!

Вижте също

karamel

„Карамел“ с Гери Дончева: Маги Бадер и Анн Джи като безпощадни кобри, гадже ли е Маги Иванова на Криско и новини от финала на „Мис Силикон“

Тази вечер „Карамел“ започва с „Журито на кобрите“, което ще остане абсолютно безпристрастно и ще …

Един коментар

  1. Противно!Пошло!Непрофесионално!За водещата Г.Д.няма каякво да говорим!От гората да беше хваната,по-добре би си вършила работата.Не унижавайте сериозната си аудитория с ТОВА!За другата част от нея има достатъчно чалга навсякъде!