събота , 24 март 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ с Гери Дончева: Откровения и песни с Яна Овчарова, Енджи Касабие за загубата на близначките и съвети за успешна връзка от Лариса Ренар

„Карамел“ с Гери Дончева: Откровения и песни с Яна Овчарова, Енджи Касабие за загубата на близначките и съвети за успешна връзка от Лариса Ренар

По традиция и днешното издание на „Карамел“ започва с любимата рубрика „Журито на кобрите“, която ще ни представи забавни теми от изминалата седмица с певеца Владо Димов и Мина Сучева. Представителите в днешното жури ще попеят и ще обсъдят най-популярния шоумен у нас – вижте кой е той в следващото видео!

Как да създадем успешна връзка и каква е тайната при общуването между мъжете и жените ще разберем от руската психоложка Лариса Ренар в рубриката „Екпертът“.

В рубриката „Провокация“ ще видите едно много лично интервю с диетоложката на звездите – д-р Енджи Касабие, която ще разкрие подробности около загубата на близначките си.

Специален гост в „Карамел“ е певицата Яна Овчарова. Наскоро тя записа горещо лято парче с известния кубински танцьор Алфредо Торес, а пред Гери Дончева отговори откровено на всички въпроси, включително и на този кой спонсорира песните й. Освен с музикалните си изяви, Яна е известна в публичното пространство с това, че е дъщеря на бившия енергиен министър и депутат от БСП Румен Овчаров.

Ще отидем и на pool party с Тодор Батков-младши, където ще бъде горещо… защото ще дефилират плеймейтки и манекенки.

„Студио фешън“ ще даде безценни съвети от топ дизайнера Алберто Веделаго и модния гуру проф. Любомир Стойков и не само!

На финала даваме на зрителите обичайната „Доза спорт“, където популярни личности станаха посланици на Олимпизма!

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …

Един коментар

  1. Противно!Пошло!Непрофесионално!За водещата Г.Д.няма каякво да говорим!От гората да беше хваната,по-добре би си вършила работата.Не унижавайте сериозната си аудитория с ТОВА!За другата част от нея има достатъчно чалга навсякъде!