вторник , 19 юни 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ с Гери Дончева: Маги Бадер и Анн Джи като безпощадни кобри, гадже ли е Маги Иванова на Криско и новини от финала на „Мис Силикон“

„Карамел“ с Гери Дончева: Маги Бадер и Анн Джи като безпощадни кобри, гадже ли е Маги Иванова на Криско и новини от финала на „Мис Силикон“

Тази вечер „Карамел“ започва с „Журито на кобрите“, което ще остане абсолютно безпристрастно и ще отсъди всяка грешка на героите ни днес в едноименната рубрика!

Ето го и съставът на самото жури! Едната е сексапилна брюнетка с остър ум, а при всяка нейна поява мъжете спират да дишат. Другата пък е блондинка и определено предизвиква еуфория с гласа си, а сценичното поведение и визията й предизвикват светски шум! Тази вечер в журито на кобрите са „Мис Плеймейт“ Маги Бадер и поп певицата и фитнес модел Анн Джи!

Всяка седмица в рубриката „момиче от клиповете“ ще ви представяме по някоя хубавица, чиято професия е … да се снима в клипове! Днес в „Карамел“ гостенката е не само красива, а и работлива! Тя е служител в руска строителна фирма, на 22 години е и е голяма почитателка на ЦСКА! Обича да танцува, студентка е по библиотекознание и библиография, участва в музикални видео клипове, а тази година участва в „Мис Плеймейт“! За какво мечтае, кой е любимият й футболист от ЦСКА, как ходи облечена на стадиона и дали е гадже на Криско – вижте всичко това от срещата ни с Маги Иванова!

В рубриката „Студио Фешън“ни гостува една маркиза, която освен красива, е и млада, талантлива и последните няколко години показа на всички, че да си всестранно развита личност не е порок! Представяме ви Марина Кискинова!

Моделът на седмицата е една изключително нежна, красива, скромна, добра и супер успяла млада жена. Мерките й са просто перфектни, а в нейните сини очи би се удавил и най-опитният Казанова! Мъжът до нея е футболист и то не кой да е, а капитанът на ЦСКА-София! Тя носи името на първата българска светска учителка от епохата на Възраждането. Представяме ви Анастасия Димитрова!

Едно от най-обсъжданите и най-чаканите събития на годината е безспорно е конкурсът „Мис Силикон“. Миналата седмица в „Карамел“ гостуваха част от претендентките за короната, а в следващото видео вижте какво се случи на финала.

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …

Един коментар

  1. От сериозна телевизия, след 5 юни с новите предавания се превърнахте в чалгаджийска телевизия.
    Заради 50 – 100 000 нови зрители, нивото ви се срина почти до земята.