петък , 22 юни 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ с Гери Дончева: Двама мъже в ролите на „кобри“, има ли гадже политик Олга Модева и втора част на разговора с Енджи Касабие

„Карамел“ с Гери Дончева: Двама мъже в ролите на „кобри“, има ли гадже политик Олга Модева и втора част на разговора с Енджи Касабие

„Журито на кобрите“ този път ще е в нестандартен състав: двама сладури, които са в състояние да превърнат всяка жена в истинска кралица на красотата. Топ коафьорът Ивайло Колев и гримьорът на звездите Цецо Андреев ще бъдат истински „кобри“. Вижте защо критикуваха Джена и защо голите снимки на Николета Лозанова не ги възбуждат.

В „Студио фешън“ ще разберем какви са модните тенденции в косите за 2017 г. лично от италианския топ коафьор Клаудио Галина.

Втората част на ексклузивното интервю с диетоложката на Робърт Де Ниро – д-р Енджи Касабие, ще видим в рубриката „Провокация“! Отново откровена и истинска!

В ролята на „Експертът“, тази седмица ще бъде сексапилното пораснало момиче Дивна! Тя ще говори за музикалните формати и още куп любопитни теми.

Как двете най-големи модни агенции в България разделиха топ модела Олга Модева и с кой политик има връзка, ще разберем от самата нея в „Модел на седмицата“.

„Момичета от клиповете“ ще ни представи тайните на балерината на Графа – екзотичната Индира Касимова.

Камерата на „Карамел“ проследи отблизо конкурс за красота в Атина. Как се става победител с корона и мит ли е, че корупцията е на мода, вижте в специален репортаж от гръцката столица.

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …