петък , 20 юли 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 7 октомври: Как премина стартът на Седмицата на модата и с какво изненада Златка Райкова в ревюто си

„Карамел“ на 7 октомври: Как премина стартът на Седмицата на модата и с какво изненада Златка Райкова в ревюто си

Рубриката „Журито на кобрите“ накара някои хора да се срамуват от гафовете си, а други да се гордеят с постъпките си от изминалата седмица и не само. Арбитри са две красиви дами – поп-фолк певицата Румина и мис „Модел Интерешънъл“ за 2010 г. Петя Станчева.

В „Студио фешън“ ще видите бляскавия старт на Седмицата на модата в София и секси ревюто на плеймейтката Златка Райкова.

Едно от най-успелите български лица на световния моден подиум ще гастролира в рубриката Модел на седмицата. Нора Шопова ще разкаже искрено и лично за трънливия път към успеха!

И още – вижте кои от най-известните родни знаменитости се изявиха като ВИП родители на откриването на една от най-модерните и иновативни детски градини в столицата.

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …