петък , 16 ноември 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. Жените и много пари да имат – никога не им стигат. А мъжете и малко пари да имат – винаги са готови да ги дадат за жени. Ние от “Карамел” няма да ви искам пари, а щедро ще ви разкажем светските новини oт изминалата седмица в рубриката „Масова Карамелизация“. Елаза Парини за приятелите и бизнеса. Секси мацки по горещи дестинации.

Деси Тенекеджиева – за тенис манията и Григор Димитров.

Поли Генова и нейната равносметка за 2018 година.

Не пропускайте да видите и новата „Мисис Баба“.

Ще ви зарадваме с микс от усмивката и баритона на „Специалния гост“ – Борис Дали. Фолк певецът ще сподели всичко най-интересно за фолк гилдията и семейството си.

Експертна оценка за социалните мрежи и изявите на известни нашенки в тях, дава влогърът – Фавиол Сефери.

Зад кулисите ще ви покажем какво свързва рапъра ALEX P с певицата Деница Димитрова. Двамата са подготвили изненада и ние ще ви я издадем. Дори ще ви покажем кадри в аванс.

В рубриката „Парти“ ще потанцуваме заедно на новата песен на младата певица Станислава Христова – „Sunheart“. Тя е позитивна, атрактивна и страхотен глас.

Жените са нежни и раними същества. Сантиментални и чувствителни. Помнят всички мъже в своя живот. Но трябва да знаете едно нещо – неизличим спомен в жената оставя не най-красивият, най-богатият или най-галантният мъж, с който е била, а най-надареният. Останалите истини за мъжете, ще научите от рубриката „Провокация“ и плеймейтката Брита.

Вижте също

„Карамел“ на 27 януари: Специално интервю с Теди Кацарова – за невъзможните любови и новите посоки. Едно „златно момиче“ за пътя след голямата слава и как секси монахини взривиха поп фолк духовете

Тази събота лавината от интересни теми започваме със светските новини в рубриката „Масова Карамелизация“. Миглена …