петък , 25 май 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 26 август: Ася Капчикова съветва как да сме секси на плажа. И още – как се прави любов в кухнята и колко лесно се харчат 100 000 лв.

„Карамел“ на 26 август: Ася Капчикова съветва как да сме секси на плажа. И още – как се прави любов в кухнята и колко лесно се харчат 100 000 лв.

„Журито на кобрите“ е рубриката, в която всеки може да стане за смях, но и за пример. Кобри тази седмица са една руса красавица и един запомнящ се глас от музикален формат – моделът Мадлен Иванова и певицата Пламена.

В „Студио Фешън“ плеймейтката Ася Капчикова ще ни покаже новата си колекция бански и ще даде съвет – как да изглеждаме секси на плажа.

„Модел на седмицата“ е Невена Пеева – „Мис Съмър Интернешънъл“ и „Лейди България“!

Готвят ли добре родните звезди, дали сексът в кухнята е честа практика на запад и как се харчат 100 000 лева ще разберем от експерта тази седмица – победителят в „Мастър Шеф“ Симеон Червенков.

Какви ги върши Дидо от „Дийп Зоун Проджект“, каква е новата песен на групата и какво наложи смяната на тяхната вокалистка за пореден път – ще научим в рубриката „Парти„.

Още от „Карамел“ – ТУК.

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …