понеделник , 19 ноември 2018
Начало / "Карамел" / “Карамел“ на 24 февруари: „Българският Роналдо“ Дани Златков за спечелените битки във футбола и на ММА-ринга, актьорът Дани Ангелов и изненадите на живота. И още: Къде живеят богатите и известните

“Карамел“ на 24 февруари: „Българският Роналдо“ Дани Златков за спечелените битки във футбола и на ММА-ринга, актьорът Дани Ангелов и изненадите на живота. И още: Къде живеят богатите и известните

Ако се чудите защо все още не сте станали част от известните и богатите хора в страната, спомнете си, че съдбата не е сключвала с вас договор да изпълнява всичките ви желания. Запретнете ръкави и го постигнете сами! Иначе, ние от ,,Карамел‘‘, и тази седмица, сме подготвили най-интересните светски новини в рубриката „Масова карамелизация“.

Любен Дилов – син – за плеймейтките с любов


Мода, вдъхновена от Версайските градини с Поля Кинова

Виенски бал 2018 (18-то издание на Виенския бал)


Коафьорско шоу и откровен разговор с миската Галена Димова


Човек никога не знае какво да очаква от един мъж-актьор. Той може съвсем достоверно да се престори на тежко болен, за да не дойде на вечеря у родителите ви. А може да стане и президент на САЩ. Има такъв случай. На гости е точно такъв актьор. Той е синеок, винаги усмихнат и много талантлив. В това издание на ,,Карамел‘‘, в рубриката ,,Специалния гост‘‘, е актьорът Дани Ангелов.


Няма да минем без музикален купон. Него ще го направим в рубриката „Парти“, където ще гостува ,,дяволът на токчета‘‘. Тя е млада, скандална и нахъсана. Наричат я „Детронаторката на Гери-Никол“, „българската Ники Минаж“ и „Поразяващата уста на хип-хопа“ или иначе казано – Диона.


На ринга на ,,Карамел‘‘ – в безпощаден словесен спаринг, в рубриката „Доза спорт“, ще излезе ,,българският Роналдо‘‘ – екс футболистът – Дани Златков, който наскоро записа и първата си победа на ММА ринга.


В рубриката „Студио Фешън“ – модният стилист Кристиано Пи, ще ни разкаже за работата си с родните звезди и ще обсъди голямо събитие, като Седмицата на модата по света.


ВИП КЪЩИ – в следващия материал ще разберете къде и в какви условия живеят звездите от шоу бизнеса. Заслужава си да се види!


Хората са доказали, че могат да живеят на всякакви места – от палатка в пустинята до палат край океана. Но каква е реалната стойност на всяко жилище и дали трябва да го имаме на всяка цена ще разберем от брокера от Америка – Деян Иванов (който неотдавна ни е гостувал и в рубриката ,,Журито на Кобрите‘‘). Той ще бъде нашият „Експерт“ и ще ни разясни защо живеем по-зле от латиноамериканците и колко адекватни са къщите на родните звезди.

Повече от Карамел- ТУК

Вижте също

„Карамел“ на 27 януари: Специално интервю с Теди Кацарова – за невъзможните любови и новите посоки. Едно „златно момиче“ за пътя след голямата слава и как секси монахини взривиха поп фолк духовете

Тази събота лавината от интересни теми започваме със светските новини в рубриката „Масова Карамелизация“. Миглена …