петък , 20 юли 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 23 септември: „Кобри“ в мъжки състав. Миглена Ангелова за Големия брат. И още – общото между секса и прическата, обущарят на звездите и фолк певица със странно хоби

„Карамел“ на 23 септември: „Кобри“ в мъжки състав. Миглена Ангелова за Големия брат. И още – общото между секса и прическата, обущарят на звездите и фолк певица със странно хоби

Тази вечер „Журито на кобрите” е в мъжки състав. Изпълнителите, които станаха група на 2017 г., са автори на поредица от хитове и пишат текстове на песни за най-актуалните родни музикални звезди. Двамата сладури, които няма да простят грешките на героите ни или пък ще ги похвалят, са Йонислав Йотов – Тото и Лъчезар Евтимов – Лъчо от група „Скандау”!

Какво кара една фолк певица да дръпне спусъка на пистолета, както и пикантни откровения за футболните скамейки, вижте в рубриката „Доза спорт“, където гост днес е изпълнителката Ашли!

Дали има общо между секса и прическата, кои са най-провокативните фризури, могат ли да влияят на ерекцията и могат ли фризьорите да са магьосници – вижте отговорите в рубриката „Студио фешън”!

В рубриката „Експертът“ гостува един безкомпромисен в качеството на произведенията си професионалист, който неслучайно е определян като обущарят на звездите. Знае номерата на обувките на почти всички родни звезди, а първият си чифт прави толкова отдавна, че самият той не помни кога е било. Неговата житейска спътница и любима е неизменна част от успеха му, а той й се отплаща като я обожава всячески. Повече за това кой е той вижте от разговора ни с Йордан Николов, или Дани както го наричаме!

Любимката на българските телевизионни зрители в последния сезон на популярен риалити формат – Миглена Ангелова, издаде книга, в която разказва за преживяванията си в пословичната къща на Големия Брат. Дали тази книга е в пряка конкуренция на друга авторска книга, излязла наскоро от друга телевизионна персона, вижте от самата Миглена в рубриката „Провокация“!

15 момичета от цял свят взеха участие в надпреварата Miss top model of the world 2017. Коя от красавиците грабна короната и какво сподели пред камерата на „Карамел“ – вижте във видеото!

Дизайнерката Жени Живкова представи новата си колекция за сезон Есен – Зима 2017. Повече за най-актуалните тенденции вижте във видеото, а следващата събота в „Карамел“ очаквайте подробности за ревюто както и специално интервю с Жени Живкова, която ще отговори на въпроса опитвала ли е да наложи определен стил на обличане на своя брат Тодор Славков!

И за финал – седмичният виц на Гери Дончева: Когато жена казва, че няма какво да облече – това означава, че няма нови дрехи. Когато мъж казва, че няма какво да облече – това означава, че няма чисти дрехи!

Не пропускайте да ни гледате отново следващата събота от 22 ч, а още от „Карамел“ ТУК!

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …