сряда , 21 ноември 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 20 януари: Ива Екимова откровено за родния хайлайф и миговете, в които е трябвало да е мъжко момиче, Тервел Пулев за бъдещите си планове и семейството, българският Енрике Иглесиас. И още

„Карамел“ на 20 януари: Ива Екимова откровено за родния хайлайф и миговете, в които е трябвало да е мъжко момиче, Тервел Пулев за бъдещите си планове и семейството, българският Енрике Иглесиас. И още

В предаването тази вечер сме ви приготвили уникални и приятни светски изненади. Ето част от тях:

Тервел Пулев говори пред нас за бъдещите планове и семейството.


БГ Роналдо Дани Златков проби в ММА


Запознайте се Ева-Марти – новото лице в попфолка

“Специален гост”, тази събота в “Карамел,“ е ПР-експертът Ива Екимова. Познавате я още от 90-те от супер шоу “Невада”, години по-късно е била и актриса в “Под прикритие”… В нашето студио обаче тя споделя своите виждания за родния хайлайф и разкрива душата си пред водещата а Гери Динчева в едно откровено интервю.

“Модел на седмицата” е Георги Вълков, който показа всичките си титли за красотa. Eдин от най-известните конкурси за мъжка красота е конкурсът Manhunt International. В него участват момчета от 18 до 30 години. Високи поне метър и 80. Неженени и готови да впечатлят с външен вид и обноски. През изминалата 2017 г. на този конкурс, който се проведе в Тайланд, участва един красавец от Средец и грабна титлата Best Europe model. Tои е един от най-красивите мъже в Европа – Георги Вълков.

Срещаме ви и с две млади и талантливи момичета – актрисата Ралица Стоянова и певицата Мария Славова от фондация “Стоян Камбарев”. Чаровни, лъчезарни и много талантливи. Заслужава си да ги видиш!

Вдигаме градуса на настроението с рубриката “Парти”, a на гости ще бъде… българския Енрике Иглесиас – певецът Начо Паскал. Вижте приликата!

За ценителите- неизлъчвани кадри от интервюто на Гери Дончева с бизнесмена Иван Киров. Той говори за модата, любовта и лайфстайла.

 

Повече от Карамел- ТУК

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …