неделя , 19 ноември 2017
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 11 ноември: Лора Караджова и нейните тайни, най-горещите звезди от хайлайфа и с какво се контролират мъжете от разстояние

„Карамел“ на 11 ноември: Лора Караджова и нейните тайни, най-горещите звезди от хайлайфа и с какво се контролират мъжете от разстояние

 

Началото изобилства от колоритни видео материали от светски събития, които обединихме в новинарската емисия „Масова карамелизация“.

 

Някои от най-популярните дами, познати от светския живот у нас, ще застанат пред камерата на „Карамел“ и ще разкрият своите женски „тайни“. Вижте ги.

„Специален гост“ ще бъде изпълнителката Лора Караджова, с която винаги е пъстро, интересно и динамично.

В оспорван дуел за сърцето на водещата Гери Дончева ще се впуснат първите двама кандидати от надпреварата „Спечели Гери“.

След това ще оплакнем окото с апетитните форми на плеймейтката Деси Димитрова, която дебютира в рубриката „Poster girl“.

 

От Любомир Янчев ще разберем колко умно може да бъде едно дистанционно и може ли с него да се контролират мъжете от разстояние.

 

Ще направим и една светска обиколка, където камерата на „Карамел“ отново ще излови „най-горещите“ звезди от хайлайфа.

Вижте също

„Карамел“ на 21 октомври: Рапърът Устата с откровена изповед, Краси Гешева за перфектните пропорции при мъжете и жените и словесен спаринг с ММА-боеца Богомил Йорданов

Няма противоотрова, която да неутрализира атаките на „Журито на кобрите“. В това издание е жената, …