петък , 19 октомври 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 11 ноември: Лора Караджова и нейните тайни, най-горещите звезди от хайлайфа и с какво се контролират мъжете от разстояние

„Карамел“ на 11 ноември: Лора Караджова и нейните тайни, най-горещите звезди от хайлайфа и с какво се контролират мъжете от разстояние

 

Началото изобилства от колоритни видео материали от светски събития, които обединихме в новинарската емисия „Масова карамелизация“.

 

Някои от най-популярните дами, познати от светския живот у нас, ще застанат пред камерата на „Карамел“ и ще разкрият своите женски „тайни“. Вижте ги.

„Специален гост“ ще бъде изпълнителката Лора Караджова, с която винаги е пъстро, интересно и динамично.

В оспорван дуел за сърцето на водещата Гери Дончева ще се впуснат първите двама кандидати от надпреварата „Спечели Гери“.

След това ще оплакнем окото с апетитните форми на плеймейтката Деси Димитрова, която дебютира в рубриката „Poster girl“.

 

От Любомир Янчев ще разберем колко умно може да бъде едно дистанционно и може ли с него да се контролират мъжете от разстояние.

 

Ще направим и една светска обиколка, където камерата на „Карамел“ отново ще излови „най-горещите“ звезди от хайлайфа.

Вижте също

„Карамел“ на 3 февруари: Борис Дали откровено за любовта, музиката и конкуренцията в попфолка. Зад кулисите с Alex P и Деница Димитрова. Деси Тенекеджиева за тениса и Григор Димитров, и още

Светът на шоу бизнеса се основава на няколко фундаментални правила. Едно от тях е следното. …