сряда , 12 декември 2018
Начало / "Карамел" / „Карамел“ на 10 февруари: Романтика във въздуха – какво е любовта за звездните двойки? Ани Хоанг и Люси Иларионов – 7 години обич и доверие. Кои са новите секссимволи и дизайнерът Стоян Радичев с модни идеи за специални моменти

„Карамел“ на 10 февруари: Романтика във въздуха – какво е любовта за звездните двойки? Ани Хоанг и Люси Иларионов – 7 години обич и доверие. Кои са новите секссимволи и дизайнерът Стоян Радичев с модни идеи за специални моменти

В най-нежната седмица от годината, само броени дни преди Свети Валентин, този брой на „Карамел“ е посветен именно на празника на влюбените. В рубриката ни „Масова карамелизация“ вижте какво е любовта за едни от най-известните двойки в шоубизнеса у нас и в света.

Тази вечер романтиката витае във въздуха, защото наши специални гости са Ани Хоанг и Люси Иларионов. Как една любов се запазва и продължава цели 7 години – вижте отговорите от самите тях!

Камерата ни не пропусна да улови и най-новите секссимволи, избрани на пищна светска церемония. Кои са те и как фолк певицата Мария коментира приза „Секссимвол на десетилетието“ – вижте във видеото!

В рубриката „Модел на седмицата“ наш гост е Флавия Александрова, която откри истинската любов и наскоро дори прие годежен пръстен от мъжа на сърцето си!

Вдигаме градуса на настроението в рубриката „Парти“, защото ни гостува горещата изпълнителка Маги Джанаварова!

Как Гери Дончева изненада цигуларката Зорница Иларионова и я върна години назад в детството – вижте във видеото!

За връзката между романтика и мода, и какви са най-подходящите тоалети за специалните моменти в живота на всяка дама -вижте отговора от дизайнера Стоян Радичев!

Още от „Карамел“ гледайте ТУК!

Вижте също

„Карамел“ на 27 януари: Специално интервю с Теди Кацарова – за невъзможните любови и новите посоки. Едно „златно момиче“ за пътя след голямата слава и как секси монахини взривиха поп фолк духовете

Тази събота лавината от интересни теми започваме със светските новини в рубриката „Масова Карамелизация“. Миглена …