сряда , 18 юли 2018
Начало / Предавания / Честно Казано / Капка Георгиева: Борисов води фиктивни преговори, иска да покаже защо НЕ може да състави такава коалиция

Капка Георгиева: Борисов води фиктивни преговори, иска да покаже защо НЕ може да състави такава коалиция

Нищо еротично не намирам в коалицията на Обединените патриоти, за мен това бе една невъзможна коалиция, коментира в „Честно казано“ Капка Георгиева в един разговор за възможната бъдеща конфигурация на правителството.

По думите й Валери Симеонов не е присъствал на преговорите за съставяне на кабинет вчера, а медиите са излъчили стари кадри отпреди няколко дни. Тя прогнозира, че Симеонов ще отпадне от политическата игра.

Според мен Бойко Борисов не иска да направи такъв коалиционен кабинет, а да покаже на хората защо НЕ може да го направи, коментира Георгиева, според която това са фиктивни преговори.

Борисов първо показа защо не може да стане с БСП, а сега – и с тримата патриоти, уточни тя.

Капка Георгиева прогнозира правителство на малцинството. Според нея Борисов е преживял загуба на тези избори.

Какво каза още тя за бившата си половинка Волен Сидеров и промяната в него, както и за нещата от кухнята на патриотите – чуйте:

Вижте също

Коментарът на Люба Кулезич: Доброто съществува – бизнесмен подаде ръка на незрящата двойка Калина и Виктор да сбъднат мечтата си за бебе

Снощи в нашето студио гостуваха двама незрящи влюбени. Калина и Виктор дойдоха с двете си …