сряда , 21 ноември 2018
Начало / Предавания / еМисия България / “Капитал“: Пеевски овладява сградата на КТБ, където се помещаваше и ТВ7

“Капитал“: Пеевски овладява сградата на КТБ, където се помещаваше и ТВ7

Модерната бизнес сграда на бул „Цар Борис III“ в София, доскоро собственост на Цветан Василев, вече има нов собственик и това е фирмата „Дипи“ на Добрин Иванов, съобщава в. Капитал.
Преди фалита на КТБ, във въпросния имот се помещаваха клон на банката, офиси на фирми, както и свързваната с Цветан Василев ТВ7.

Това е същата сграда, в която през юни 2014 г. нахлу полиция и прокуратура, което постави началото на края на КТБ. От справка в Имотния регистър става ясно, че синдиците на банката са прехвърлили сградата на 19 декември миналата година.

Новината предизвика реакция от страна на сдружение “Ние гражданите” – организацията, която обединява потърпевшите вложители в КТБ.

Вера Ахундова, съпредседател на сдружението, направи коментар по темата в ефира на еМисия България. Вижте повече във видеото, а още от еМисия България ТУК!

Вижте също

Ексклузивно по Би Ай Ти: Евродепутатката Ска Келер, която провокира Бойко Борисов да се обяви за „зелен човек“, разкри как ще помогне за казуса с Пирин

Евродепутатът и съпредседател на парламентарната група на Зелените – Европейски свободен алианс в Европейския парламент, …